Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

Melancong jom
Friday, 22 March 2013 | 17:39 | 0 chewing gum[s]
Assalamualaikum. Ohohoii ^^

Bestnyer dapat balik rumah !! Tak bestnya ade kerja sekolah !!

Heihoi Hanis update ni nak share something. Kome-2 tak teringin melancong ke? Melancong kat Lumut jom. Lumut best. Pangkor best. Sitiawan, Manjung, Ayer Tawar best.

Jomlah, kita relaks kan hati, otak dan jantung kita. Bercuti kat Lumut. Hanis sediakan tempat penginapan. Semuanya ditanggung kome, jangan risau!

Ushalah siket tempat penginapan tu :)


http://4.bp.blogspot.com/-oKJLdxKEFcw/UT6uilsxTzI/AAAAAAAAADI/ZymtjmPSfKg/s758/Dpuncak%2BInn.jpg
Abah Hanis punya homestay :) Teringin menginap? Oh mari mari. Lawat blog Abah http://dipuncakhomestay.blogspot.com/


 
 Bilik utama 

 
Bilik 2

 
Bilik 3

 
Ruang tamu

 
Dapur
 
Ada banyak lagi kemudahan :) Mesin basuh, peti ais, seterika, aircond, dapur gas, periuk nasi, televisyen dan lain lain. Nak tahu lebih lanjut layari laman web
 
Mana semua orang?? =3
Saturday, 29 December 2012 | 12:12 | 9 chewing gum[s]
Hai Assalamualaikum. ^^

Weyyy.. mana semua orang? mana blogger2 ? Sunyinye XD

Blogger2 yg menghilang ker aku? Rasenye AKU! Bhuahaha.

Apa ni.. minat pd blog sudah hilang serta merta. :(

sudah rasa malas nak update. Tambah2 sejak duk asrama. *tapi asrama x bersalah 99%

Aku boring --' Aku kesunyian --'

 

Sikit lagi nak bukak sekolahhh :] Kawan2 pasti terkejut melihat betapa gelapnya aku :']

OLD


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis