Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

Apekah??
Saturday, 29 October 2011 | 16:28 | 0 chewing gum[s]
Assalamualaikum.. Hi =]
Mulakan hari anda dengan Bismillah dan senyuman. ;D
Tapi, hari ni Hanis nak buat muka blur ye.
Apekah ini???

http://3.bp.blogspot.com/-CjESDGqUmtI/Tqu1g6CytSI/AAAAAAAAAEA/uhJ-7Y8x09k/s1600/Picture1.png
Tak nampak kan? Apa yang ada kt kurungan merah tu?
Ok-ok. Kita tengok pic seterusnya.

http://1.bp.blogspot.com/-xydEl_gU7ls/Tqu5u2_8ShI/AAAAAAAAAEM/vbrFwyQ9kko/s1600/Picture1.png
Kalau tak nampak gak, sila klik gambar ye. Pastu, kalau tak nampak lagi, tu namanya tengah tanam kubur sendiri!

Weewit!! Gambar seksi Kareena Kapoor.. But, berbogel? Sapa lah hamba Allah yang duk search Kareena Kapor berbogel ni ha? (ntah-ntah korang kn. patut lah duk batuk-batuk)
Hadoiii... Yang tak puas hatinya, awat pergi ke blog aku weyh? Rasanya dalam sejarah hidup aku, tak pernah aku tunjukkan gambar bogel perempuan kt mana-mana website. termasuk dekat blog ni. Kalau buat tu, cari nahas lah jawabnya. Phuih!

Hak.. Lepas ni aku letak ye.. Korang tatap lah sepuas-puasnya. Ok, tipu.

Bye, nak pergi blogwalking jap. Assalamualaikum.

OLD | NEW


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis