Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

Birthday BFF aku ^^
Saturday, 1 October 2011 | 21:13 | 1 chewing gum[s]
Assalamualaikum.. Hai .. Korang baca tak tajuk atas tu.. Baca tak? Hee~ Lupa nak update tentang birthday dia. Birthday BFF Hanis... Yee!! Umur dia of course lah sama ngan Hanis. 13 okengg. Muda ka tua? Muda doiii.. terperahsantansorangsorang
Alhamdullilah. Bulan 9 yang dah lepas ni birthday Nur Afiqah, bff saya dari umur 7 tahun sampai sekarang.. juga as known as owner kedua ! blog si PEMALU ! . dah lama berlalu baru kau nak kasi tahu = ='.
Hanis bagi dia hadiah yang tak seberapa je.. Angry birds ngan duit raya je. Tapi, asalkan ikhlas kan..
Hmm.. esok birthday seseorang.. Sapa ye?? Tunggu entrynya.. ada ke yang nak baca oiii.
Ada!! InsyaAllah ada yang terbaca.
So, ini khas untuk Afiqah. korang jangan tengok!!

Hee.. Tengok je lah! Buka Hanis haramkan pon... ada ke muka baik cam aku ni nak buat jahat ngan korang. Maybe kita boleh jadi kawan baik kan korang! Kawan sesama bloggers.. Harap korang sudilah jadi kawan Hanis. tak! tak sudi tak sudi. Sobs~
Ok la.. I have to go.. Taaa~ Assalamualaikum..

OLD | NEW


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis