Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER
Saturday, 1 October 2011 | 20:18 | 21 chewing gum[s]
Assalamualaikum ^^ Hai.. Oh, hari ni nak update blog ni jer lah.. Tak mo update blog kedua yang tak pernah dingorat spiderman pon.. Huhu~ (actually nak bagi blog kedua I tu dingorat lah!)
Ok, Nak join Klik banner bawah ni.. Arigato.

Mudah kan?Tarikh tutup belum ditentukan lagi. :)

Dah klik? Apalagi follow lah! Dah follow? Apalagi, jom klik SINI. Arigato Gozaimas.
Assalamualaikum.

OLD | NEW


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis