Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
Saturday, 1 October 2011 | 20:54 | 2 chewing gum[s]
Assalamualaikum!! Silalah jawab.. Tak jawab dosa. Kalau jawab, sayang.. Eeeii, ngengade.
Oh ok, jom join Segmen ni.. Menarik tau.. Jom tengok syarat dia dulu!!
SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

Ha, kalau nak join pulak, klik banner bawah ni. Arigato Gozaimas.bajet japanese girl jap.

Dah klik banner? Klik SINI pula..

Ok, straight to the point.
1.NICKNAME




2.AGE


3. HOBBY (s)





4.I WANT TO BE?


5.I LOVE TO EAT?


6.I WISH I CAN ?


Tak paham apa yang saya tulis ni? Cuba klik banner dan pergi ke blog Azurin Ramli ni. InsyaAllah korang paham. Jom meriahkan!!! Assalamualaikum.

OLD | NEW


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis