Spontaneous Sentences
Jempot minum teh ;D | +Follow | Home | Dashboard

Aku sombong
Tuesday, 13 December 2011 | 10:04 | 2 chewing gum[s]
Salam. Halo halo.

Sombong kan aku ni? Kan?

Tetibe je aku teringat ayat orang-2 fesbuk-er. "Do add, do talk". Pastu aku baca pulak status depe. Kebanyakan nye camni. "Aku akan unfriend atau block sesape yg sombong ngan aku". Erkk. Aku tau dan aku yakin aku ni agak sombong kat fesbuk. Tapi kat blog, aku agak mesra deh. Yela, kat fesbuk kebanyakan nye ramai yg aku kenal dan yg kenal aku. Kat blog, korang kenal ke aku? Kenal?!

Pastu, aku kat fesbuk, aku selalu gak la wat 'chat offline'. Sebab nye nanti kalau kawan aku nampak aku on9, then aku tak tegur pon diorang, diorang kategori kan aku ni sombong. So, lebih baik aku wat wat aku ni tak selalu bukak fesbuk. Right?

Jangan la salah faham pulok. Korang tak tahu takyah cakap. Aku wat camtu sebab aku ni bukannya jenis mesra alam. Karang bila ada kawan aku yg aku tak berapa nak rapat chat ngan aku, aku tak tahu nak chat camne. Nanti aku chat terlebih mesra lak, lau jumpa aku senyap. Kan pelik tu?

OLD | NEW


Ucapan ♥
Assalamualaikum. Terima kasih la sudi singgah. Kalau ada kesempatan Hanis singgah balik blog korang. Terima kasih gak kalu sudi baca post2 mengarut Hanis. Dan sangat2 terima kasih kalu sudi komen. Akan Hanis layan korang sebaik mungkin. Peace yo!




Menyanyi lah kat sini!

Agak bising? Maaf!

Terima Kasih Daun Keladi
Template by : Sweetie Pie
Background by : Amalina Lee
Pictures by : Tumblr | We♥it
Header by : Faqihah Husni
Re-edit by : Hanis